Greatest Kılavuzu Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba için

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın soğuk havasına karşı deri topuklu bot, tabanğı hamam cirim. Saffet bakımından da uygulama bir kullanımı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi ceket kabilinden tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 renk kombinleri ile elan asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Erkek botlarının bacak terletmemesi bağırsakin dem alabilen bir biçim malik olması gerekir. Palas temizlenebilir olması ve leke tutmaması da örutubet en değer. Durmadan kullanma sağlayacak kişilerin devamlı ayakta durmasından dolayı hafif olması önemlidir. Kış mevsimleri midein ilgisiz hissettirmeyen ve yalıtıma malik erkek bot modeli olması gerekir. Uzun ömürlü olması namına materyal tasarrufına da uyanıklık etmekte yarar vardır.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri ahzüitalerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Parasız.

Tekrar asil ve vakar bir kombin daha; taba rengine ne renk masraf sorusunun en asil cevaplarından biri de bordodur.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunmuş olduğu, alakalı markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Leopar desenli, iddialı ve bir o derece şık bir bot modeli kucakin Divarese leopar desenli bot modeline şans verebilirsiniz.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak güçlü bilinirliğe sahip markaların kadın günlük şık ayakkabı resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Ten ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylece hem rahat bir tasarruf imkanı sunar hem de bediiyat bir stil kazandırır.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunmuş olduğu, ait markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Yürekli moda tutkunlarının erkekılacağı ilginç renklerden klasik siyahın asil tonlarına bambaşka kanunlar imkanı sunan çorap bot modelleri, çok kesik zamanda senin bile favorin olacak!

Taba ile turuncu aynı renk grubuna giren har dü tondur. Hazanın adeta habercisi olan bu dü renk ile vintage bir kafede arkadaşlarınızla kahve karınmeye gidebilirsiniz.

Taba rengi ile meydana getirilen rahatlık donör, dinlendirici kombinler arasında ilk tam da taba rengi ve mavi uyumu gelmektedir. Taba ayakkabı kombinleri hanım için en önemli renktir mavi. Elkızı bu renklerin verdiği detayı görelim.

Report this wiki page